Archiv novinek 2014:

Nové porchy Decograin pro sekční vrata Hörmann

nové povrchy DecograinNově byla rozšířena nabídka povrchu Decograin u sekčních garážových vrat LPU 40 o povrch Winchester a Titan Metallic CH 703.

Povrch Winchester je přírodně zbarvený sukovitý dekor dubu, povrch Titan Metallic CH 703 má antracitový odstín s metalickým efektem.

Oba porchy jsou odolné proti ultrafialovému záření. Dřevěný dekor Winchester na venkovní straně ocelových lamel působí díky plastickému zvrásnění do detailu věrným charakterem dřeva.









Brána BiSecur s aplikací pro chytrý telefon

aplikace GateWaySpolečnost Hörmann uvedla na trh nový způsob ovládání garážových vrat, vjezdových brán a dalších elektrických zařízení s přijímači Hörmann pomocí chytrých mobilních telefonů a tabletů.

Brána BiSecur se jednoduše připojí síťovým datovým kabelem nebo prostřednictvím WLAN k Vašemu routeru. Pomocí aplikace ve Vašem telefonu nebo tabletu pak ovládáte jednotlivá zařízení buď v rámci Vaší domácí sítě nebo odkudkoli na světe přes internet.

S aplikací BiSecur máte kdykoliv přesný přehled o stavu (poloze) garážových vrat a vjezdových brán díky srozumitelným symbolům.

Můžete si také vytvořit své individuální scénáře ovládání, kdy zkombinujete několik jednotlivých funkcí pod jeden povel.

Brána BiSecur je určena až pro 10 uživatelů a až 16 funkcí. Jako správce pak můžete určit, která zařízení mohou být příslušným uživatelem obsluhována.

Systém brány BiSecur je plně kompatibilní s nově dodávanými pohony, u straších pohonů po technikém vyjasnění.


VRATA POHONY ZÝKA na kladenském veletrhu

logo kladenského veletrhuVážení zákazníci,
letošní rok se znovu zúčastníme kladenského veletrhu s podtitulem STAVBA-BYDLENÍ-ZAHRADA-HOBBY-ZÁBAVA.
U našeho venkovního stánku naleznete garážová vrata Hörmann, ukázku vchodových dveří, automatických vjezdových brán a dalšího z našeho sortimentu.


Veletrh se koná v kladenské sportoní hale:
v pátek od 13.00 - 18.00 hod.
v sobotu od 9.00 - 18.00 hod.
a v neděli od 9.00 - 17.00 hod.


Naše provozovna na Kladně bude tedy v pátek 5.9.2014 uzavřena, ale rádi se Vám budeme věnovat na tomto veletrhu.

Srdečně Vás zveme a budeme se těšit na setkání.


Úsporná vrata RenoMatic light

vrata RenoMatic light Naší nabídku garážových vrat jsme opět rozšířili o úsporná sekční vrata Hörmann RenoMatic light, které si získali na oblibě díky své příznivé ceně.

Tento set vrat s pohonem Hörmann a s montáží je k dodání již od 21.806,- Kč vč. 15% DPH.

Více informací ...






VÝPRODEJ skladových zásob sekčních vrat

vrata RenoMatic light Společnost Hörmann vyklízí sklady a tak Vám můžeme nabídnout poslední kusy značkových sekčních vrat RenoMatic 2012.

Tato vrata mají moderní povrch Micrograin (vylisovaný vlnitý profil v hladké oceli) nebo povrch Decograin s fólii v antracitovém odstínu.

Garážová vrata jsou dodávána v setu s pohonem ProMatic za výprodejové ceny od 21.688,- Kč vč. montáže a 15% DPH.

Více k výprodeji ...






Upozornění pro zájemce o sortiment výrobce Hörmann

informační zpráva Rádi bychom Vás upozornili na blížící se konec JARNÍ AKCE sekčních vrat s pohonem od společnosti Hörmann. Tato akce platí jen pro závazné objednávky učiněné nejpozději do 30.6.2014!
Pro řádné objednání je nutné do tohoto data mít upřesněny veškeré detaily vrat, musejí být ověřeny stavební dispozice garáže a uhrazena zálohová platba.

od 1.7.2014 budou v platnosti nové ceníky, a to pro celý privátní sortiment (sekční vrata, výklopná vrata, rolovací vrata, pohony, domovní dveře a příslušenství).

S novými ceníky se dočkáme také některých změn v sortimentu privátních vrat Hörmann. Mezi nejzásadnější patří ukončení výroby sekčních vrat EPU 40 jako součást standardního sortimentu. Dále bude ukončena výroba vrat ve světlém dubu. Naopak bude rozšířena nabídka o další designy vrat.

O nastávajících změnách Vás budeme postupně informovat. Můžete také sledovat náš facebookový profil www.facebook.com/VrataPohonyZyka, kde se budeme těmto změnám více věnovat.


Jarní slevy 25% až 38% na sekční vrata s pohonem - PRODLOUŽENO!

jarní akce pro sekční vrata s pohonem Na začátek letošní stavební sezóny jsme si pro Vás připravili jarní akci: sleva 25% až 38% na sekční vrata Hörmann s garážovým pohonem.
Za zvýhodněných podmínek si tak můžete pořídit klasická sekční vrata (LTE 40, EPU 40 a LPU 40) ovládána motorem.

Platnost prodloužené akce: pro objednávky uzavřené nejpozději do 30.6.2014!

Více o akci ...






Akce vrata a dveře roku 2014

akce roku 2014 Na základě úspěchu akcí v předchozích letech, si pro nás letos společnost Hörmann připravila obdobnou možnost pořízení garážových vrat, pohonů brány nebo domovních dveří za cenově zvýhodněných podmínek.
Nově v této nabídce naleznete vchodové dveře RenooDoor Plus či boční díly za příjemné ceny.

Akce platí do 31.12.2014.

Více o akci ...


Zimní akce: MONTÁŽ a DOPRAVA ZDARMA u samonosných, pozinkovaných brán s pohonem

ilustrační obrázek samonosné brány Vyhlašujeme zimní akci pro pořízení samonosné vjezdové brány, v povrchové úpravě žárové zinkování a se značkovým pohonem Hörmann, při které můžete ušetřit 4.600,- Kč (cena vč. 15% DPH).
Pokud si od nás nyní takovou to bránu pořídíte (možno jen samotný rám bez výplně), pak montáž a doprava (do 50ti km) budou ZDARMA!

Akce platí do 30.4.2014.

Více o akci ...



Akce vrata a dveře roku 2013 - PRODLOUŽENO!

akce roku 2013 - prodloužení Díky velké oblibě akčních výrobků roku 2013, se společnost Hörmann rozhodla prodloužit platnost této nabídky až do 28.2.2014!

Využijte tedy této příležitosti a pořiďte si automatická sekční vrata RenoMatic, domovní dveře RenoDoor či TopSecur a pohony brán za lákavé ceny.


Více o akci ...

banner
vrata-pohony.eu » novinky » archiv novinek » archiv novinek 2014
mapa stránek
© KamZyk 2009-2018